Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

zwem bad moet blijven want hij is gewoon te cool leuk grappig waar moeten we ander zwemen ??????????????????????????????????

romy - 05-08-2011 - 11:13

Buitenbaden,
Uitraard moeten deze in stand worden gehouden.
omdat er nog maar weinig zijn.
en leuk is voor de jeugd.
op naar een verlenging.
mvg emiel

emiel - 31-05-2011 - 20:15

hoi dit is een cool zwembad

wouter bos - 21-04-2011 - 15:33

witte weekblad d.d. 9 februari

LEIMUIDEN - Zwembad De Kleine Oase heeft in november 2004 een actie gehouden om het zwembad te behouden. Er stonden toentertijd nogal wat kinderen en ouders op het gemeentehuis in Rijnsaterwoude en dat leverde een verlenging van het contract op. Dit jaar loopt dat contract af. Het bestuur van het bad heeft inmiddels een brief ontvangen van de gemeente waarin wordt meegedeeld dat het contract dit jaar eindigt en formeel is opgezegd.
Steun
Het bestuur van het zwembad hoopt op net zoveel inzet als in 2004 om de raad ervan te overtuigen dat een zwembad heel belangrijk is voor het dorp en dat het behoud in de kerntakendiscussie wordt meegenomen. Zelf is het bestuur al volop in gesprek met de gemeente en het enige wat het bestuur hoopt, is dat veel mensen de bijeenkomsten bezoeken als er over gesproken wordt. Zodra de data van deze bijeenkomsten bekend zijn, worden ze vermeld op de site http://www.kleineoase.nl.
Inwoners van Leimuiden en Rijnsaterwoude hebben het initiatief genomen om een kant-en-klare protestbrief te maken. Deze is op alle basisscholen van Leimuiden en Rijnsaterwoude uitgedeeld. De protestbrieven zijn ook verkrijgbaar bij Super de Boer in Leimuiden.

antoinette Slegers - 09-02-2011 - 13:25

Het zwembad dicht? Maar dat mag niet gebeuren.

Toen ik tegen een andere vrouw vertelde, dat ik een brief naar de gemeente ga sturen, vertelde zij dat zij dat ook wel wilde, maar er niet goed in is. Maak een kopie van jouw brief en ik verstuur die ook, zei zij. Dat bracht me op het idee om dit veel groter aan te pakken. Het is ook lastig om een protestbrief te schrijven.

Op iedere basisschool in Leimuiden en Rijnsaterwoude ken ik een moeder. Zij zorgen ervoor dat in week 5 op iedere basisisschool een standaard protestbrief aan de kinderen wordt meegegeven, zodat ouders deze kunnen ondertekenen en opsturen naar de gemeente Kaag & Braassem. Ook de KDV's en PSZ's in Leimuiden en Rijnsaterwoude hebben deze brief ontvangen.

Heb je nog geen protestbrief, maar wil je deze wel versturen, schiet dan een van onderstaande personen aan.

Natasja van Dijk - Slegers (De Schakel)
Ellen Lodewijk - Ubink (De Kleine Wereld)
Kitty Hoogenboon (De Torenvalk)
Veronique Ouwehand - de Boer (de Kinderarcke)

Natasja van Dijk-Slegers - 01-02-2011 - 11:53


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »