KINDERPARTY VIEREN IN HET ZWEMBAD

Dive Inc kan een programma verzorgen om een kinderpartijtje te houden bij Zwembad de Kleine Oase:
 
Vier je verjaardag in het zwembad en wij laten je feestje in het water vallen! Een kinderfeestje is een kennismaking met duiken.
 
Je krijgt een uitleg over de uitrusting waarmee je het water in gaat en er wordt in het kort wat theorie behandeld. Daarna gaan je het water in om zelf mee te maken hoe leuk het is om onder water te ademen en gewichtloos als een astronaut rond te zweven.  
 
De groepsgrootte is minimaal 4 en maximaal 10 kinderen. Aan het eind is er voor iedereen een pakje drinken, wat lekkers en natuurlijk een certificaat.
 
We zullen zoveel mogelijk proberen om leuke actiefoto’s van de kids onder water te maken. Deze worden na afloop per e-mail toegestuurd.  
 
De kosten zijn € 30,00 per kind en het hele programma duurt ongeveer 2,5 uur. De prijs is inclusief het gebruik van de complete duikuitrusting, wat lekkers te eten/drinken, een certificaat en de entree van het zwembad.
 
Het is handig om de kinderen een shirt met lange mouwen aan te trekken, dan zit het trimvest beter. Zelf hoeven ze alleen zwemkleding en een handdoek mee te nemen.
 
De data en tijden worden in overleg met het zwembad vastgesteld.
 
De Aquaparty is te reserveren via het zwembad, via email (info@dive-inc.nl) of telefonisch (06-15376960).
 

 
Dive Inc verzorgd op afspraak Snorkel- en Duiklessen
 
Ook is het mogelijk om snorkel- en duiklessen voor volwassenen én kinderen te volgen op zaterdag- en zondagochtend van 10h00 tot 12h00.
 
Meer informatie over deze lessen en de prijzen voor de verschillende cursussen zijn bij Ingrid op te vragen via e-mail (info@dive-inc.nl) of telefonisch (06-15376960)