BADPERSONEEL ZWEMBAD DE KLEINE OASE

BADPERSONEEL 2016
Deze geweldige mensen ziet u dit seizoen aan het bad:

Van links naar rechts: Hans, Louise, Herman en Wouter

Afbeelding invoegen

 


Beste bezoekers van zwembad "De Kleine Oase” en deze site.

Mijn naam is Louise de Graaf, geboren in 1956 en opgegroeid op het mooie eiland Terschelling. Daar was het dat ik voor het eerst kennis maakte met de zwembad wereld.Als 17-jarige begon ik met een vakantie baantje als toezichthouder in het openluchtbad "De Dōbe”. Hierna nog gewerkt in zwembaden in Wolvega, Leeuwarden en Hellevoetsluis en tenslotte terecht gekomen in Ter Aar. Ik heb drie kinderen die ondertussen allemaal hun eigen plekje gevonden hebben. 
In de wintermaanden ben ik te vinden in Alphen, in zwembaden De Hoorn en AquaRijn voor les en toezicht. 
Voor mij is "De Kleine Oase” een fijne afwisseling, heerlijk buiten werken met een leuke enthousiaste groep mensen om me heen. Ook dit jaar gaan we er met z'n allen weer een goed seizoen van maken . Natuurlijk mooi weer en veel bezoekers. Graag zie ik jullie dus deze zomer je baantjes trekken, zwemles nemen of gewoon relaxen in ons bad.Wil je nog meer weten over mij, spreek me gerust aan.

Groeten Louise.


Afbeelding invoegen   Ik ben Herman van der Linden, Geboren in 1955 en getogen en nog steeds woonachtig in Alphen aan den Rijn. Alleenstaand met 3 geweldige zonen. 
In 2002 ben ik bij Sportspectrum gaan werken, mijn diploma zwemonderwijzer behaald, en hou me vooral bezig met lesgeven en toezicht houden. In 2008 kwam ik voor het eerst in de zomermaanden te werken in de Kleine Oase. De mensen daar, medewerkers en bezoekers, volwassenen en kinderen, de gemoedelijkheid maar ook het lief en leed wat je met elkaar deelt, ja, daar doe je het allemaal voor! Ik kan me nu geen zomer meer voorstellen zonder dit steeds mooier wordende bad met zijn gezellige mensen! Natuurlijk hopen we dit seizoen weer veel kinderen voor een zwemdiploma te laten afzwemmen.
Wij als team zijn er helemaal klaar voor en ik geef er graag mijn zomervakantie voor op! We gaan voor een topzomer, zowel qua weer als enthousiasme voor en in het zwembad!

Vriendelijke groet, Herman.


Afbeelding invoegen  
Hallo, ik ben Hans Duesman, geboren in het jaar 1956 in Den Haag.
Sinds 1998 ben ik woonachtig in Alphen a/d Rijn samen met mijn huidige vrouw Monique en dochter Dominique. Oh ja en ook nog een witte herders hond en een konijn. Ik heb uit een eerder huwelijk ook nog twee dochters Kelly en Wendy, zij hebben allebei twee kinderen . Ik werk sinds 2008 bij het sportspectrum en nu al weer 6 jaar in Leimuiden.
Ik kan mij geen zomer meer voorstellen om hier te mogen werken, alles is hier zo relax en de mensen zijn allemaal reuze vriendelijk, wat in Den Haag (Golfbad Scheveningen) wel eens anders was.
Ik werk nu ook nog in Het Sterrenbad in wassenaar en geef daar les en hou toezicht.
Mijn hobbies zijn fotografie en vooral nu fietsen.
Ik hoop dat we dit jaar weer een mooie zomer hebben en veel zwemplezier.